Sopot ulica Malczewskiego tzw. miejsce przy figurce / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia skrzyżowanie ulic Malczewskiego i Niepodległości w Sopocie, 1979 rok.