[Langermarkt um 1870] E. Flottwell Photograph: Anstalt Danzig. - Flottwell, Eduard (1811-1862) (E. Flottwell Photograph: Anstalt Danzig., 1853)
Widok ogólny Długiego Targu w Gdańsku. Widoczny Ratusz Głównego Miasta oraz północna pierzeja Długiego Targu. W głębi przedproża na ul. Długiej. Lata 50te XIX w.