Aleja Grunwaldzka - Bułhak, Jan (1876-1950).; Bułhak, Janusz (1906-1977). (Warszawa, 1946)
Przedstawia szpaler dzrew przy Alei Zwycięstwa w Gdańsku, ok. 1946 r.
Data i autorzy odręcznie na wewnętrznej stronie oprawy, na końcu albumu oraz na pieczątce na rewersie zdjęcia. Tyt. zdjęcia pod zdjęciem.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie