[Afisz teatralny. Incipit] Zaloty góralskie Juliana Reimschüssla : regionalna komedia muzyczna w 4-ch aktach z życia górali żywieckich. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o przedstawieniu w wykonaniu Zespołu Dramatycznego Młodzieży Zakopiańskiej Koła ZMP przy Liceum Handlowym w Zakopanem, które odbyło się 8.07.1951 r. w sali Państwowej Filharmonii Bałtyckiej we Wrzeszczu.
Keywords: Teatry -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.