Ze Zbiorów Alicji Filip Bohdan Rutkowiak. - Rutkowiak, Bohdan (1933- ). (2009)
Przedstawia kwiat tulipanu, u góry nr 423 i sygn. aut. monogram rb. W dolnej części, po obu stronach kielicha kwiatowego napis: Ze Zbiorów Alicji Filip. Pod kompozyją ołówkowa sygn. aut.