Portrety z muszelką I - Karczewska, Janina ([Gdańsk] : [nakładem własnym autora], 1971)
Przedstawia kompozycję abstrakcyjną nawiązującą do form roślinnych. U dołu przedstawiono muszelkę.
Miejsce wydania według działalności autora. Poniżej kompozycji dopisane ołówkiem tytuł, sygnatura autora i rok.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy