Uprawa roślin zielarskich sposobem na zagospodarowanie nieużytków rolnych na terenie Pogórza Dynowskiego = Cultivation of herbal plants as a method to management of wasteland in the Dynowskie Foothills / Witold Niemiec, Tomasz Trzepieciński, Feliks Stachowicz. - Niemiec, Witold
Zakres i treść: kolektor słoneczny, piec, rośliny zielarskie, suszarnia, suszarnictwo, zielarstwo.