Ex Libris Józefa Celińskiego / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1969)
Przedstawia kłos zboża i schemat urządzenia, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Józefa Celińskiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.