Boldog Új Évet Kiván Galambos Ferenc - Drahos, Istvan (1895-1968).; Galambos, Ferenc (1910-1988). ([S. l.], 1962)
Na tle chmurek i gwiazdek dziewczyna wyciągająca ręce do gołąbka z kartką w dziobie, u dołu kartka z datą 1962 i liść palmowy. Poniżej napis: Boldog Új Évet Kiván Galambos Ferenc. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Węgry -- 20 w