Ex libris Marii i Jana Korzybskich / Jerzy Jarnuszkiewicz. - Jarnuszkiewicz, Jerzy (1919-2005) ([wydawca nieznany], 1943)
Mężczyzna z karabinem w kapeluszu, oparty o drzewo. Pod kompozycją, na ozdobnym pasie napis.