Wrzeszcz : ulica Waryńskiego, dom nr 27 i 26 / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia kamienice numer 27 i 26 przy ulicy Waryńskiego w Gdańsku Wrzeszczu, około 1985 r.