[Afisz. Incipit:] Ochot. Rez. Milicji Obywatelskiej w Tczewie urządza ... Akademię w czasie akademii odbędzie się jednoaktówka p.t.: "Na posterunku" ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o akademii i przedstawieniu 26.02.1949 r. w Miejskim Domu Kultury Robotniczej.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Domy kultury; Milicja; Tczew (woj. pomorskie); Afisz