Ex Libris WE Gdynia 57 - Aquin, François d' (1909- ).; Egiersdorff, Włodzimierz (1901-1977). ([S.l.], 1957)
Przedstawia półpostać nagiej kobiety, niżej książki, na grzbietach napis: EX Libris, u dołu: WE Gdynia 57. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut.