Ex Libris Hilarego Majkowskiego [Witold Jarosz]. - Jarosz, Witold Stanisław (1906-1939) (1939)
Przedstawia w ramce półkę z książkami, obok posążek nagiej kobiety. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Hilarego Majkowskiego.