Ex Libris Hilarego Majkowskiego - Jarosz, Witold Stanisław (1906-1939).; Majkowski, Hilary (1896-1946). ([S.l., 1939)
Przedstawia w ramce półkę z książkami, obok posążek nagiej kobiety. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Hilarego Majkowskiego.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.