Papierosy są do dupy [Dokument ikonograficzny] - Pągowski, Andrzej (1953- ). ([S.l.] : Państwowa Inspekcja Sanitarna, 1994)
Plakat ; nazwisko aut. na lewej krawędzi.
Data wyd. za Wiedza i Edukacja online.
W prawym dolnym rogu - Wydano w ramach "Programu Ograniczania Zdrowotnych Następstw Palenia Tytoniu w Polsce".
Keywords: Nikotynizm -- zapobieganie -- Polska -- 1990- -- plakaty