[Afisz. Incipit:] Balet pod kierownictwem Janiny Jarzynówny ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o występach w Szkole Baletowej przy Komitecie Miejskim Organizacji Młodzieży TUR w Gdańsku.