[Afisz. Incipit:] Balet pod kierownictwem Janiny Jarzynówny ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o występach w Szkole Baletowej przy Komitecie Miejskim Organizacji Młodzieży TUR w Gdańsku.
Keywords: Jarzynówna-Sobczak, Janina -- (1915-2004).; Balet -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.