Ex Libris Dr Hans Laut [Edward Kuczyński]. - Kuczyński, Edward (1905-1958) (1957)
Przedstawia fragment nastawy organowej, u góry wzdłuż łuku sklepienia nuty z fragmentem utworu Bacha. W górnym prawym rogu w owalu ozdobny napis: J. S. Bach. U dołu napis: Ex Libris Dr Hans Laut.