[Afisz. Incipit] Niezapomniana uczta dla miłośników jazzu artystycznego George Gershwin audycja z taśmy magnet. oraz z płyt ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o programie 29.11-6.12.1955 r. w sali imprezowej Klubu Pracowników Kultury w Gdańsku przy ul. Garncarskiej 18/20.