[Afisz. Incipit] Niezapomniana uczta dla miłośników jazzu artystycznego George Gershwin audycja z taśmy magnet. oraz z płyt ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o programie 29.11-6.12.1955 r. w sali imprezowej Klubu Pracowników Kultury w Gdańsku przy ul. Garncarskiej 18/20.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.