Korzyści wynikające z zagospodarowania ubocznych produktów spalania (UPS) : popiołu z biomasy jako nawozów odkwaszających glebę = Benefits from the management of side products of thermal processing (UPS) - biomass ash as deacidification fertilizers / Justyna Koniuszy-Nycz. - Koniuszy-Nycz, Justyna
Zakres i treść: popiół z biomasy, nawozy odkwaszające, ekstrakcja sekwencyjna.