Ex Libris Inż. Zbigniewa Ziarki / Jan Stańda. - Stańda, Jan (1912-1987) (1970)
Lecące żurawie, w prawym rogu napis: Ex Libris Inż. Zbigniewa Ziarki. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.