Ex Libris Inż. Zbigniewa Ziarki - Stańda, Jan (1912-1987).; Ziarko, Zbigniew ([Miejsce nieznane], 1970)
Lecące żurawie, w prawym rogu napis: Ex Libris Inż. Zbigniewa Ziarki. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Na odwrocie ołówkiem symbol techniki graficznej i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.