Es kommen bessere Zeiten / [Telefongesellschaft Danzig G.M.B.H.]. (s.n., 1924)
Druk gdańskiej, przedwojennej firmy Telefongesellschaft Danzig Thornscherweg 10 e (ul. Toruńska) reklamujący założenie aparatów telefonicznych firmy "Priteg".