[Afisz. Incipit] malarstwo Łukasza Rogińskiego kwiecień - maj 1967 r. ... - Biuro Wystaw Artystycznych (Sopot).; Związek Polskich Artystów Plastyków (Gdynia : [wydawca nieznany], 1967)
Sztrajfa informująca o wystawie w Salonie Wystawowym BWA w Gdyni przy ul. Derdowskiego 1.
Keywords: Sztuka -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.