[Afisz. Incipit] Zarządzenie na mocy ... przymusowe szczepienie przeciwko dyfterytowi i kokluszowi ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o szczepieniach przeciwko dyfterytowi i kokluszowi w sierpniu 1951 r.