Ex Libris Jan Rhebergen / J. B. - Battermann, Johannes (1909-1999) ([wydawca nieznany], 1967)
Kobeta siedząca w fotelu czytająca książkę, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Jan Rhebergen. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.