[Afisz. Incipit:] Wieczór pieśni, humoru i satyry radzieckiej ... / Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej Oddział Miejski w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o imprezie 31.08.1950 r. w lokalu Okręgu Gdańskiego T.P.P.R. we Wrzeszczu przy ul. Sobótki 15.