Ex Libris T. Gudzowskiego / Jurij Kuźniecow. - Kuznecov, Ûrij Vasil'evič (1948- ). (1977)
W owalu na pierwszym planie popiersie mężczyzny w kapeluszu ze strzelbą, w głębi droga, zaorane pola i ptak siedzący na stogu, u dołu napis: Ex Libris T. Gudzowskiego. Sygnatura artysty i data w obrębie kompozycji.