[Afisz. Incipit] Zarządzenie o przymusowym szczepieniu przeciwko durowi brzusznemu w Malborku i powiecie... (Malbork : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o szczepieniach w kwietniu i maju.
Keywords: Dur brzuszny -- szczepienie -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.