Powitanie na lotnisku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1973)
Przedstawia Gustawa Husaka witanego przez Tadeusza Bejma na lotnisku w Gdańsku, obok Edward Gierek, 1973 r.