Koncert : przy udziale Anity Romanowskiej [...] - Polski Czerwony Krzyż (Gdańsk : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o koncercie, który miał miejsce w Izbie Rzemieślniczej w Gdańsku-Wrzeszczu 9.06.1946 r.
Keywords: Polski Czerwony Krzyż -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty