Arnoldi De Reyger JCti. Thesaurus Iuris Locupletissimus curante Ahasvero Fritschio D. Cons. Schwb. / Jacob Sandrart. - Sandrart, Jacob von (1630-1708) (1660)
Przedstawia portret w popiersiu na tle architektury i postaci alegorycznych: Arnold de Reiger IC. Hered. In Gladbeck & Seren. Elect. Brand. Consil. Coloniae Ad Spream.