Ex Libris Anita Thys - Schvarzman, Mauricio (1947- ).; Thys, Anita ([S. l.], 2016)
Przedstawia figurę Neptuna z gdańskiej fontanny, ze skrzydłami i łukiem, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Anita Thys. Pod wyobrażeniem ołówkiem nazwisko aut. i data.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., technika graf. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Argentyna -- 1990-.