[Afisz teatralny. Incipit] Eduardo Manet - Mniszki : Les Nonnes / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1983)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 30.01.1983 r. Reżyseria Ryszard Jaśniewicz, scenografia Wojciech Klimkiewicz.