General-Staab : Tages-Befehl : Im Haupt-Quartier zu Okuniewo, den 3. May 1809 / Joseph Poniatowsky ; Hauke ; Rautenstrauch. - Poniatowski, Józef (książę ; 1763-1813) ([wydawca nieznany], 1809)
Druk ulotny - odezwa księcia Poniatowskiego do żołnierzy.