Ex Libris Magdy Hebel : Lwy Gdańskie / Bohdan Rutkowiak. - Rutkowiak, Bohdan (1933- ). (2008)
Po środku głowa lwa, dookoła główki lwów, u dołu napis: Ex Libris Magdy Hebel, u góry: Lwy Gdańskie, pod wyobrażeniem ołówkiem sygnatura autora.