[Afisz teatralny. Incipit] W sali Teatru Miejskiego ... zostanie wystawiona przez młodzież I-ej kl. Lic. tragedia Sofoklesa p.t.: Antygona" ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu 26.04.1947 r.