Ex Libris Hen-ryka Nagłowskiego MS. - Mrożewski, Stefan (1894-1975) (1940)
Przedstawia na tle chmur putto trzymające duży stempel z napisem: Ex Libris, u dołu na szarfie napis: Hen-ryka Nagłowskiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz.