Ex Libris Hen-ryka Nagłowskiego - Mrożewski, Stefan (1894-1975).; Nagłowski, Henryk (ekslibris). ([S. l., 1940)
Przedstawia na tle chmur putto trzymające duży stempel z napisem: Ex Libris, u dołu na szarfie napis: Hen-ryka Nagłowskiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.