[Afisz. Incipit:] Dnia 11 kwietnia (środa) ... koncert Maria Drewniakówna, Władysław Kędra, Jerzy Lefeld ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o koncercie w sali Grand Hotel.
Keywords: Grand Hotel (Sopot); 1901-2000; 1945-1989; Życie muzyczne; Sopot (woj. pomorskie); Druki ulotne