[Afisz. Incipit] Obwieszczenie w związku z rozporządzeniem Ministrów [...] / Feliks Gąsowski. - Gąsowski, Feliks ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o nakazie zgłoszenia pozwoleń na prowadzenie pojazdów mechanicznych 29.07.1947 r.