[Afisz. Incipit] Obwieszczenie w związku z rozporządzeniem Ministrów [...] - Gąsowski, Feliks (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o nakazie zgłoszenia pozwoleń na prowadzenie pojazdów mechanicznych 29.07.1947 r.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- źródła