Zawody piłkarskie o mistrzostwo II Ligi KS Garbarnia Kraków-BKS Lechia Gdańsk. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o meczu 31.08 na stadionie w Gdańsku-Wrzeszczu.
Keywords: Lechia Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne