Mój przyjaciel Wołodia. (Gdynia : [s.n.], 1967)
Afisz inf. o występach artystycznych m.in. Jolanty Gall i Krystyny Królikiewicz.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne