[Afisz. Incipit] Ogloszenie. Uchwala Miejskiej Rady Narodowej z dn. 28 listopada 1946 r. zostaly ustalone ... nastepujace oplaty za gaz i wode ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o cenach wody i gazu.