Janosch - Dzień dobry, Świnko - Panas, Dariusz; Teatr "Baj Pomorski" (Toruń). (Toruń : Teatr "Baj Pomorski", 2006)
Plakat premiery, która odbyła się we wrześniu 2006 r. Adaptacja i reżyseria: Ireneusz Maciejewski. Właściciel praw autorskich: Merlin Verlag - Gifkendorf.
Keywords: Teatr "Baj Pomorski" (Toruń) -- plakaty; Plakaty -- 1990-.