[Afisz. Incipit] Niech się święci 1-maja. Towarzysze i obywatele! Po raz czwarty w odzyskanym Elblągu ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o obchodach świąta pracy w Elblągu.
Keywords: Święto Pracy -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.