Głosuje przewodniczący Prezydium WRN Piotr Stolarek / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1969)
Przedstawia Piotra Stolarka w lokalu wyborczym przewodniczącego Prezydium Wojewódzkiego Komitetu Frontu Jedności Narodowej w Gdańsku, 1 czerwca 1969 roku.